Ka mutu te hiko o Ukraine, te awhina o te Tai Hauauru: Ka koha a Hapani i nga kaihanga me nga panui photovoltaic

I tenei wa, kua 301 ra te pakanga a Ruhia me Iukereiniana.I tata nei, ka whakarewahia e nga hoia a Ruhia nga whakaeke pere nui-nui ki runga i nga whakaurunga hiko puta noa i Ukraine, ma te whakamahi i nga pere waka penei i te 3M14 me te X-101.Hei tauira, ko te whakaekenga mai o nga hoia a Ruhia puta noa i Ukraine i te 23 o Whiringa-a-rangi, i mate nui te hiko i Kiev, Zhytomyr, Dnipro, Kharkov, Odessa, Kirovgrad me Lviv, me te iti iho i te haurua o nga kaiwhakamahi kei te whai mana tonu, ahakoa i muri i nga whakatikatika kaha. .
E ai ki nga puna paapori i whakahuahia e TASS, i puta he mate ohorere puta noa i Ukraine i te 10 i te ata o te takiwa.
E ai ki te korero ko te katinga ohorere o te maha o nga tipu hiko kua piki ake te ngoikore o te hiko.I tua atu, i piki tonu te kai hiko na te kino o te rangi.Ko te takarepa hiko o naianei he 27 paiheneti.
I kii te Pirimia o Iukereiniana a Shmyhal i te 18 o Whiringa-a-rangi kua tata ki te 50 paiheneti o nga punaha hiko o te whenua i rahua, i kii a TASS.I te 23 o Noema, ko Yermak, te kaiwhakahaere o te Tari o te Perehitini o Ukraine, i kii te mate hiko ka roa pea etahi wiki.
Ko te kaikorero a Hainamana a Mao Ning i kii ko Haina he mea nui ki nga ahuatanga atawhai tangata i Ukraine, a, ko nga korero mo te rangimarie a Russia me Iukereiniana he mahi tere ki te whakatau i nga raru o Ukraine o naianei me te kaupapa matua ki te whakatairanga i te otinga o te ahuatanga. .I tu tonu a Haina ki te taha o te rangimarie i roto i te pakanga a Ruhia-Iukereiniana, a, kua tukuna e ia i mua nga taonga atawhai tangata ki te taupori o Iukereiniana.
Ahakoa he nui te paanga o tenei hua ki te whakaaro tonu o te Tai Hauauru ki te mura me te taapiri wahie ki te ahi, i mua i tera, kua tohu nga whenua o te Tai Hauauru ka awhina ratou ki a Ukraine.
I te 22 o nga ra, i kii te Manatu o te Taone o Hapani ka tukuna he awhina ohorere mo te $2.57 miriona ki Ukraine.Ko tenei awhina he mea motuhake i roto i te ahua o nga kaihanga me nga panui solar hei tautoko i te waahanga hiko i Ukraine.
Ko te korero a Lin Fang te Minita mo nga Take Tawahi o Hapani, he mea nui tenei tautoko i te mea kei te makariri haere te rangi.Ko te whakahau a te kawanatanga o Hapani ki nga kainoho kia penapena hiko mai i te Hakihea ki Paenga-whawha a tera tau ma te akiaki i nga tangata ki te mau i nga koti honu me etahi atu tikanga hei whakaora i te kaha.
I te 23 o Whiringa-a-rangi i te wa o te rohe, ka panuihia e te United States he awhina putea "nui" ki a Ukraine hei awhina i a ia ki te whakatika i nga kino i puta mai i te whawhai tonu a Ruhia ki nga hanganga hiko o Ukraine.
US Hekeretari o State Lincoln ka whakamārama i runga i te awhina ohorere i roto i te hui NATO i roto i te whakapaipai Romanian Bucharest, AFP korerotia i runga i te 29 Noema.I kii te rangatira o te United States i te 28th he "nui te awhina, engari kaore i mutu."
I tapirihia e te rangatira ko te whakahaere a Biden i whakatapua te $1.1 piriona (mo te RMB 7.92 piriona) mo te whakapau kaha ki Ukraine me Moldova, a, i te Hakihea 13, Paris, France, ka hui ano i nga whenua tuku awhina ki a Ukraine.
Mai i te 29 ki te 30 o Whiringa-a-rangi i te wa o te rohe, ka whakahaerehia he hui o nga minita kee o NATO ki Bucharest, te whakapaipai o Romania, i raro i te mana o te Minita mo nga Taone o Orescu mo te Kawanatanga.


Wā tuku: Tihema-21-2022